SimoneMedicare.nl

MedicalBreathPillow

Het MedicalBreathPillow maakt gebruik van het TWB-device. Het Two Way Breath-device is uniek in zijn soort. Door dit device is het hoofdkussen zeer geschikt voor gebruik in de Medical Care markt. Het hoofdkussen voldoet aan alle eisen en heeft door het device de perfecte ontluchting. Het kussen voldoet aan de WIP-richtlijn en is eenvoudig te reinigen.Het kussen kan gedesinfecteerd worden met 70% alcohol en 1000ppm chlooroplossing. Het MedicalBreathPillow is desgewenst wasbaar op 90 graden.  “Vlamvertragend crib 5”     

Doorademkussen

Er bestaat (nog) geen kussen speciaal ontworpen voor mensen met epilepsie.Een mogelijk alternatief is een zogenaamd ademdoorlatend kussen,ook wel doorademkussen genoemd.Het doorademkussen laat zo veel mogelijk zuurstof door.Het kussen geeft uiteraard geen 100% garantie dat het verstikking voorkomt. Het doorademend vermogen van het kussen is volledig.Ook is er een losse sloop van het lyocell materiaal te bestellen, immers de sloop kan het ademend vermogen negatief beïnvloeden.Het kussen wordt in Nederland geproduceerd. 

Technische specificaties:

De tijk is gemaakt van Lyocell. Dit is een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. Lyocell vezels zijn sterk. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht Op. De stof voelt zo zacht als kasjmier en zo koel als zijde. Lyocell heeft een glad oppervlak en daardoor heeft het een zijdeachtige glans. De kern is gemaakt van een zeer vormend, ademend polymeer.


 Het Hoofdkussen met Ooruitsparing

heeft in het midden een cirkel waar er geen vulling zit. Hierdoor wordt voor personen die o.a. een ooroperatie hebben ondergaan de druk op het oor weg genomen en tot het minimum herleid.  

Afmeting: 60x60cm.  

Uitvoering:Katoen Bi-tec (afwasbaar) Sloop(diverse kleuren) los verkrijgbaar 
Hoofdkussen traagfoam

Het anatomische Traagfoam kussen vormt zich naar de stand van het hoofd en de nek, waarbij het niet uitmaakt of de patiënt op de rug of op de zij slaapt. Het hoofd zakt in het traagfoam materiaal: de oppervlakte wordt vergroot, waardoor de druk lager wordt. Het traagfoam kussen ondersteunt het hoofd zonder dat er druk op de schouders of de nekwervel wordt uitgeoefend.  

Hoes           : Stretch, 80% katoen, 20% polyester                                     Afmetingen     : 35 x 50 x 11 - 7 cm                                                   Dichtheid traagfoam : 75 kg/m3  Losse hoezen zijn leverbaar

Recente Tweets