SimoneMedicare.nl

Doorademhoofdkussen


 

Er bestaat nu eindelijk een hoofdkussen speciaal ontworpen voor mensen met epilepsie.

Het doorademhoofdkussen laat zo veel mogelijk zuurstof door. Het kussen geeft uiteraard geen 100% garantie dat het verstikking voorkomt. Ook is er een bijpassende losse ademdoorlatende sloop van het lyocell materiaal te bestellen. Het doorademhoofdkussen wordt in Nederland geproduceerd. 
Technische specificaties doorademhoofdkussen:

De tijk is gemaakt van Lyocell. Dit is een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. Lyocell vezels zijn sterk. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht op. De stof voelt zo zacht als kasjmier en zo koel als zijde. Lyocell heeft een glad oppervlak en daardoor heeft het een zijdeachtige glans.

De kern bestaat uit zeer vormend, ademend polymeer.

 

Afmeting doorademhoofdkussen                     : 50x60

Gewicht                                               : ca. 600 gram             

Wasinstructie:Kies een kreukelherstellendwasprogramma op 40°C. 

Gebruik daarbij vloeibaar wasmiddel en spoel het kussen twee keer uit. Stop het kussen vervolgens in de droger met twee tennisballen erbij (in de trommel) om ervoor te zorgen dat het vocht weer verdwijnt uit het kussen.                      

Ademdoorlatende sloop:

Losse kussenslopen zijn gemaakt van Lycocell. Lycocell stof is sterk ademend en neem goed vocht op.Deze slopen zijn los te bestellen.

Dit kussen is ontwikkeld door Simone Medicare, www.simonemedicare.nl

in samenwerking met  de Epilepsie Vereniging Nederland, www.epilepsievereniging.nl

Recente Tweets