Onderlegger met handvatten (te gebruiken met transfer)

 

Deze onderlegger 85 x 90 cm met handvatten is een laken om patiënten te verplaatsen en wasbare onderlegger in een. De zeer gladde satijnen onderzijde zorgt voor soepel glijden, de stevige handvatten geven maximale grip.

De onderlegger is zacht en comfortabel en ligt strak over het bed. Dit voorkomt bobbels en vouwen die voor irritatie aan huid en spieren kunnen zorgen.

Het oppervlak is altijd droog dankzij speciale vezels die de vloeistof snel naar onderliggen lagen geleidt. Na een ongelukje is het oppervlak binnen enkele minuten weer droog en comfortabel, zodat u kunt doorslapen. 
De absorberende materialen in de matrasbeschermer slaan het vocht op. De ademende laag van polyurethaan die op het matras ligt, is waterdicht zodat uw matras altijd optimaal beschermd blijft. Omdat het product ademend is, voert het damp af en wordt zweten tot een minimum beperkt.

Deze wasbare onderlegger zorgt dat u kunt doorslapen en dat huid en matras zijn beschermd. Voor verzorgenden betekent het minder vaak verschonen gedurende de nacht en minder zorgen om de matras.* Ademend, waterdicht en antibacterieel

* Aanbevolen bij matige incontinentie

* Verschillende zachte lagen zorgen voor comfort

* Bovenste laag brengt vloeistof snel naar beneden liggende lagen, waar het wordt opgeslagen. De toplaag is in een paar minuten weer droog.

* Vloeistoffen worden opgesloten tussen de onderste lagen en tegengehouden door een ademende polyurethaan waterdichte barrière.

* Het product zorgt voor een gezonde luchtstroom die decubitus voorkomt. 


Voor wie is deze matrasbeschermer:


* Volwassen die soms ’s nachts een ongelukje hebben

* Kinderen die af en toe in hun bed plassen

* Bij zorg voor baby’s

* In verpleeg- en verzorgingshuizen

* Op kinderdagverblijf en lagere school

* In hotels en pensions

* Ideaal voor bedlegerige patiënten

 

Artikelnummer : 6400049

Maat : 85x90 centimeter

Opnamecapaciteit : 2.6 liter

 

Wasvoorschriften matrasbeschermer:

• Wasbaar op 90 graden • Kan in de droogtrommel • Hoeft niet te worden gestreken

Recente Tweets